Raambeveiliging

AXA's veiligste raam

Geef inbrekers geen kans!

 

Beveilig uw raam met de veiligheidsproducten van AXA. Inbrekers worden steeds handiger en hebben gemiddeld 30 seconden nodig om binnen te komen. Trap niet in schijnveiligheid en kies voor de producten van AXA, dan verminderd u de kans op een inbraak met 90%!

 

Aan de hand van een raam afbeelding maken we inzichtelijk welke onderdelen van het raam goed beveiligd moeten worden. Hieronder worden de diverse inbraakmethodes toegelicht en van enkele hebben we een video gemaakt om te laten zien met welk gemak een inbreker binnen is bij een onvoldoende beveiligde woning en welke oplossing die wij daarvoor hebben.

 

 

Insluipen

Iedereen heeft wel eens een deur of raam open staan. Dit is voor een inbreker de gelegenheid om uw woning in te sluipen en uw spullen mee te nemen.

 

De oplossing van AXA:

1. Barrièrestang

Door de barrièrestangen van AXA te plaatsen heeft u een zichtbare bescherming in uw woningen tegen dit soort inbraken. Daarnaast wordt de doorkruip ruimte verkleind tot maximaal 15 cm!

 

 

Veilig ventileren

Veel mensen slapen met het raam open. Als het raam boven een uitbouw zit heeft u waarschijnlijk wel een gedacht: wat als iemand vannacht naar binnen sluipt! Dat hoeft niet meer dankzij dit unieke product van AXA.

 

 

De oplossing van AXA:

2. AXA Oyster®

De AXA Oyster® is niet alleen een raamsluiting, maar dankzij de ingebouwde, comfortabele kierstandfunctie, kan er veilig in 2 standen geventileerd worden. De Oyster is niet manipuleerbaar van buitenaf waardoor het niet mogelijk is dat iemand naar binnen sluipt.

 

 

Open wrikken

Als er geen goede sloten gemonteerd zijn kan een inbreker met een schroevendraaier of koevoet zo de deur of het raam open wrikken en binnen komen.

 

De oplossing van AXA:

3. AXAflex Security

Met de AXAflex Security kan uw klep- of uitzetraam uitstekende beveiligd worden.

 

 

Scharnierpen eruit tikken

Bij naar buiten draaiende ramen en deuren kunnen op eenvoudige wijze de scharnierpennen eruit getikt worden om het raam of deur te openen.

 

De oplossing van AXA:

4. Veiligheidsscharnieren

Veiligheidsscharnieren hebben een ingebouwde dievenklauw waardoor het, ook na het verwijderen van de scharnierpennen, onmogelijk is het raam of deur via die zijde te openen.

 

 

Gaatjes boren

Onder de raamsluiting wordt een gaatje geboord en vervolgens wordt er met een ijzerdraad geprobeerd de grendel te openen.

 

De oplossing van AXA:

5. Raamsluiting 3329

De raamsluiting is met een sleutel af te sluiten waardoor het niet mogelijk is om de hendel omhoog te duwen.

 

 

Gemakkelijk ventileren

Met de op afstand bedienbare AXA Remote 2.0™ kunt u vanaf nu elk raam in huis gemakkelijk en veilig openen en sluiten. Geen halsbrekende toeren op enge krukjes meer, maar natuurlijke ventilatie en frisse lucht met één druk op de knop van uw afstandbediening.

 

De oplossing van AXA

6. AXA Remote 2.0™

Naast het gemak van het openen van het raam met de afstandsbediening is de Remote ook een uiterst veilig product. Dankzij de 4 miljard roulerende codes is het zelfs voor de slimste inbreker onmogelijk om uw raam met een andere afstandbediening te openen. Er is een breed assortiment voor klep-, val-, draai- of dakramen.

 

 

Open wrikken

Als er geen goede sloten gemonteerd zijn kan een inbreker met een schroevendraaier of koevoet zo de deur of het raam open wrikken en binnen komen.

 

De oplossing van AXA

7. Oplegsloten

Met de oplegsloten sluit u een deur of raam veilig af zodat open wrikken niet meer mogelijk is. Er is een breed assortiment voor zowel naar buiten- als naar binnen draaiende ramen en deuren.

 

 

Wilt u weten hoe u zelf uw woning het beste kunt beveiligen? Laat u goed informeren over de producten én montagemogelijkheden die op uw situatie van toepassing zijn!

 

Download hier de folder