AXA

Sleutelservice

Veilig en snel uw nieuwe (reserve) sleutel

Bestel je sleutel

AXA Bike Security

is onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt ons bedrijf alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen. Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

Onze producten

Our smart solutions

AXA-IN Smart Guard gps-tracker

Met real-time GPS-locatie tracking kun je altijd de exacte positie van je fiets controleren, waar je ook bent.

gps-tracker

Zware sloten geschikt voor fatbikes

Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken: elektrische fatbikes. Deze fietsen zijn aan de zware kant en motorisch wordt de berijder stevig ondersteund. Het is dan ook geen probleem om een zwaarder slot mee te nemen. 

Bekijk de sloten

AXA Fold Ultra

De nieuwe Fold Ultra is een goedgekeurd (ART 2 sterren) vouwslot dat zeer geschikt is om een dure (elektrische) fiets mee op slot te zetten.

Fold Ultra

Professionalisering fietsdiefstal

Fietsdiefstal van e-bikes en fatbikes krijgt - terecht - veel media-aandacht. Deze types fietsen zijn een stuk kostbaarder dan de normale fietsen waar we een jaar of tien geleden op rondreden en zijn zodoende een gewild object voor criminele bendes. 

Schrik de dief af

Environmental, Social and Governance

We streven ernaar onze impact op het milieu tot een minimum te beperken met ambitieuze doelstellingen op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (artikel in het Engels).

Meer informatie