Op vakantie? Laat je huis veilig achter met AXA!

Laat je huis ook deze zomer weer veilig achter. Of je nu in Nederland vakantie viert, een paar daagjes eropuit trekt of misschien toch wel in het buitenland vertoeft!

Zo doe je dat!

Maak kennis met de AXA Gold & Bronze serie!

Thuiskomen in stijl: met het hoogwaardige Curve Klik binnendeurbeslag van AXA Home Security in goud of brons geef je jouw woning het luxe accent dat bij je past.

Ontdek nu!

IJzersterk sinds 1902!

Met ruim 120 jaar ervaring, is AXA Home Security een begrip als betrouwbare Nederlandse leverancier van hang- en sluitwerk. AXA heeft in de loop der jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd en is daarmee specialist op het gebied van diverse (veiligheids)producten voor het openen en sluiten van deuren en ramen.

Bekijk assortiment!

Van alle markten thuis

Ons assortiment bestaat uit onder andere: deurbeslag, deursloten, cilinders, deurdrangers, scharnieren, raamuitzetters en raamsluitingen. Kwaliteit, veiligheid en comfort is waar onze producten voor staan.

Bekijk assortiment!

Laatste nieuws:

{{ item.date }}

{{ item.title }}

Verhuisd én zeker zijn dat alleen jij de sleutel hebt?

Als je de nieuwe eigenaar van een woning wordt, raden wij je aan om meteen jouw cilinders te vervangen. Waarom? Simpelweg, om zeker te zijn dat jij als enige de sleutel tot je nieuwe woning hebt!

Zo doe je dat!

Zorgeloos door de donkere dagen met goede schuurbeveiliging!

Hoogste tijd dus om die inbreker voorgoed buitenspel te zetten met zichtbare deurbeveiliging. Naast slecht beveiligde woningen, zijn schuurtjes, bergingen en garages steeds vaker in trek bij ze.

Zo doe je dat!

Op vakantie? Laat je huis veilig achter met AXA!

Laat je huis (ook deze zomer) veilig achter. Of je nu in Nederland vakantie viert, een paar daagjes eropuit trekt of misschien toch wel in het buitenland vertoeft.

Zo doe je dat!

AXA All-Black!

De AXA All-Black serie maakt jouw woning nog stijlvoller!

Bekijk All-black serie!

Zet waardevolle spullen vast met het nieuwe AXA kettingslot!

Voor het vastzetten van o.a. een ladder, vuilcontainer, tuintafel rondom de woning of materialen, containers of bijvoorbeeld een hek op de bouw!

Bekijk kettingslot!

Ventileren in stijl doe je zo!

Verfklus geklaard of ben je dit nog van plan? Vervang dan ook meteen je oude raambeslag door bijvoorbeeld raamsluitingen of uitzetters die matchen met jouw raamkozijn!

Lees verder

Combineer functie en stijl met de AXA deurgrepen!

Heb je liever een praktische oplossing, of een stijlvol statement om je deuren mee te openen? Vergeet keuzestress, want met de deurgrepen van AXA bereik je beide.

Meer informatie!

AXA Plus: de ruimste keuze voor jouw project

Zoveel deuren, zoveel toepassingen, zoveel stijlen. Gelukkig heb je met AXA Plus veiligheidsbeslag veel om uit te kiezen.

Meer informatie!

Nieuw bij AXA:

Handige informatie: