Deurbeveiliging

AXA's veiligste deur

Geef inbrekers geen kans!

 

Beveilig uw deur met de veiligheidsproducten van AXA. Inbrekers worden steeds handiger en hebben gemiddeld 30 seconden nodig om binnen te komen. Trap niet in schijnveiligheid en kies voor de producten van AXA, dan verminderd u de kans op een inbraak met 90%!

 

Aan de hand van een deur afbeelding maken we inzichtelijk welke onderdelen van de deur goed beveiligd moeten worden. Hieronder worden de diverse inbraakmethodes toegelicht en van enkele hebben we een video gemaakt om te laten zien met welk gemak een inbreker binnen is bij een onvoldoende beveiligde woning en welke oplossing die wij daarvoor hebben.

 

 

Babbeltruc

Iemand vertelt een zielig verhaal of doet zich voor als een medewerker van een bedrijf en probeert zich op die manier toegang te verschaffen tot de woning.

 

 

De oplossing van AXA:

1. de Veiligheidskierstandhouder

Door gebruik te maken van de AXA Kierstandhouder kan de voordeur zo'n 10 cm geopend worden en kan je veilig zien wie er voor de deur staat.

 

2. de Digitale Deurspion

De Digitale Deurspion is een aanvullende bescherming tegen indringers. De grote display laat u duidelijk zien wie er voor de deur staat. Zo kunt u bepalen of u opendoet of niet.

 

 

 

Flipperen

Door middel van een hard stuk plastic wordt de dagschoot van het slot teruggedrukt. Ook het forceren van de deur met een koevoet of schroevendraaier is al jarenlang favoriet.

 

 

De oplossing van AXA:

3. Deurbeveiligingsstrips

De AXA deurbeveiligingsstrips voorkomen dat de dagschoot kan worden teruggedrukt. Ook voorkomen de strips dat er gemakkelijk een koevoet of schroevendraaier tussen gestoken kan worden.

 

Scharnierpen eruit tikken

Bij naar buiten draaiende ramen en deuren kunnen op eenvoudige wijze de scharnierpennen eruit getikt worden om het raam of deur te openen.

 

De oplossing van AXA:

4. Veiligheidsscharnieren

Veiligheidsscharnieren hebben een ingebouwde dievenklauw waardoor het, ook na het verwijderen van de scharnierpennen, onmogelijk is het raam of deur via die zijde te openen.

 

 

Kerntrekken

Bij kerntrekken wordt er een schroef in de cilinder gedraaid en met een speciaal gereedschap trekt de inbreker de cilinder uit het slot.

 

 

De oplossing van AXA:

5. Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Het anti kerntrekveiligheidsbeslag is voorzien van een stalen beschermer die er voor zorgt dat het niet meer mogelijk is om een cilinder uit de deur te trekken en de deur te openen. Dit is een goede bescherming om het forceren van de cilinder tegen te gaan.

 

6. Veiligheidsdeurslot

Dankzij de verstevigde RVS voorplaat in combinatie met de geharde stalen beveiligingspennen in de nachtschoot biedt deze een verhoogde weerstand tegen het open breken van de deur.

 

7. Veiligheidscilinder

Een SKG** veiligheidscilinder is beveiligd tegen kloppen en boren.

Een SKG*** veiligheidscilinder heeft naast de beveiliging tegen kloppen en boren ook kerntrekbeveiliging, dit maakt het onmogelijk om de cilinder uit het slot te trekken.

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe u zelf uw woning het beste kunt beveiligen? Laat u goed informeren over de producten én montagemogelijkheden die op uw situatie van toepassing zijn!

 

Download hier de folder