Zorgeloos door de donkere dagen met zichtbare deurbeveiliging!

Het is weer vroeg donker, de feestdagen staan voor de deur. Voor een heleboel Nederlanders één van de favoriete tijden van het jaar, zo dus ook voor die inbreker. Tijdens de feestdagen vinden anderhalf tot twee keer vaker een inbraak plaats dan op andere dagen in deze periode!

Schuren en bergingen steeds vaker doelwit!

Hoogste tijd dus om die inbreker voorgoed buitenspel te zetten met zichtbare deurbeveiliging. Naast slecht beveiligde woningen, zijn schuurtjes, bergingen en garages steeds vaker in trek bij ze. Minimale maatregelen treffen is dan ook zeker geen overbodige luxe om die e-bike, scooter of je dure gereedschap te beveiligen.

Nederlander is bewuster!

Nederlanders zijn zich gelukkig wel steeds bewuster van de inbraakrisico’s en hoe ze zich hiertegen kunnen wapenen. Alleen zijn we er met zijn allen nog niet: naast het beveiligen van je voor- en achterdeur, raden wij ook aan die schuur, garage, berging of tuindeur aan te pakken!

Zorg minimaal voor veiligheidsbeslag op jouw buitendeuren!

Hiermee kies je voor zichtbare deurbeveiliging die niet alleen extra inbraakwerend (beschermt tegen cilindertrekken) is. Inbrekers herkennen dit type beslag namelijk ook van een afstand, waardoor ze zich wel twee keer bedenken voordat ze bij jou toeslaan!

Ik wil veiligheidsbeslag!

Wat heb je verder nodig?

Voor maximale inbraakwerendheid van je deur adviseren we naast veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging (kerntrekbeslag), ook een SKG-goedgekeurd veiligheidsdeurslot en cilinder te plaatsen.

Let op: de PC-maat (of Hart-op-hart) voor het veiligheidsbeslag -én deurslot dienen altijd gelijk te zijn. Voorbeeld: je hebt een veiligheidsbeslag PC 72, dan heb je ook een veiligheidsdeurslot in dezelfde maat nodig!

AXA Veiligheidsbeslag (PC-maat 72)

Liever een andere maat of uitvoering?

Zo doe je dat!

Waar begin je?

Naast het veiligheidsbeslag, helpen we je graag verder op weg om de deurbeveiliging rond te maken. Deze bestaat namelijk ook uit een goed veiligheidsdeurslot en cilinder die bijdragen aan de verhoogde inbraakwerendheid van jouw buitendeuren!

AXA veiligheidsdeursloten & cilinders

Voorkom opklimmogelijkheden en zet waardevolle spullen vast!

Haal je ladder, vuilcontainer, e-bike etc. rond jouw huis zoveel mogelijk weg of zet ze vast met een goed kettingslot!

Bekijk kettingslot!

AXA kettingslot

Ingebroken? Vervang dan zo snel mogelijk je cilinder(s)!

Is er toch onverhoopt ingebroken bij jou? Hopelijk is de (emotionele of financiële) schade beperkt gebleven. Doe in ieder geval meteen aangifte én vervang zo snel mogelijk je cilinder(s) om je woning veilig te stellen. Het vervangen van je cilinder is namelijk zeer eenvoudig!

Zo meet je een cilinder op én vervang je deze!

Energie besparen met AXA doe je zo!

Wist je dat je met diverse AXA-producten ook de nodige energie kunt besparen in je woning? Alle beetjes helpen! Daarbij kun je denken aan eenvoudige oplossingen, zoals deursluiters voor optimaal warmtebehoud en tocht- en vochtwerende briefplaten. Zo kun je bijvoorbeeld ook raamsluitingen op je voordeur plaatsen om extra tocht te weren.

Met deze producten van AXA bespaar je!

Gratis online mediakit!

Verkoop jij AXA-producten, heb je een webshop en ben je daarnaast ook nog eens actief op social media? Download dan hieronder de gratis 'AXA donkere dagen campagne' mediakit met beeldmateriaal!

Download mediakit (zip-bestand)!