Garantievoorwaarden

10 jaar garantie

De gebruiker van het product dient zich met eventuele klachten en/of reclamaties schriftelijk te wenden tot het verkooppunt waar het product is aangekocht.

AXA Stenman Nederland BV hanteert een garantie van tien jaar voor de eindgebruiker. De garantie geldt alleen voor producten die onder de merknaam AXA zijn verkocht. Garantie geldt uitsluitend op fabricagefouten die vallen onder de verantwoordelijkheid van AXA. Aan slijtage onderhevige onderdelen vallen buiten de garantie, evenals klachten die zijn ontstaan door verkeerd of het ontbreken van onderhoud, gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen, onjuiste montage of oneigenlijk gebruik.

In geval van garantie dient vooraf door de eindgebruiker schriftelijk te worden aangetoond dat de aankoopdatum binnen de garantietermijn valt. De AXA Customer Service-afdeling beoordeelt vervolgens de klacht. Hierbij wordt gekeken of het product valt onder de noemer 'fabricagefout' zoals reeds omschreven hierboven.

Wanneer reparatie noodzakelijk is, verzoeken wij de gebruiker het product kosteloos op te sturen naar ons. Mocht reparatie niet van toepassing zijn, omdat het product of een onderdeel hiervan defect blijkt te zijn, vergoeden wij het onderdeel of indien mogelijk het complete product kosteloos.

Aanspraak op garantie kan in alle gevallen alleen voorafgaand aan de reparatie gemaakt worden.


Niet goed, geld terug garantie

Als producent van kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk levert AXA producten van topkwaliteit. We staan volledig achter onze producten en vertrouwen erop dat onze klanten voor de volle 100% tevreden zijn. Daarom bieden wij op ons totale assortiment AXA producten in blisterverpakking de “Niet goed, geld terug” garantie.

VOORWAARDEN

Voor de “Niet goed, geld terug” garantie gelden de volgende voorwaarden:

- Van toepassing op uitsluitend AXA Home security producten in blisterverpakking, welke herkenbaar zijn aan de letters BL in het artikelnummer (zie voorzijde of achterzijde verpakking).

- Het originele aankoopbewijs/kassabon moet overhandigd worden.

- De tijdsduur bedraagt maximaal 14 dagen na aankoopdatum.

- Het product moet compleet zijn (dus inclusief eventueel bijgeleverde bevestigingsmiddelen).

Het product mag niet beschadigd zijn door:

- Onjuiste montage of oneigenlijk gebruik

- Verkeerd of het ontbreken van onderhoud

- Gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen

- Andere externe factoren

WERKWIJZE

Met inachtneming van bovenstaande voorwaarden neemt de winkelier het gewraakte product inclusief bijbehorend (kopie) aankoopbewijs/kassabon in en zendt dit naar haar leverancier/distributeur.

De leverancier/distributeur stuurt de winkelier per ommegaande een nieuw, vervangend AXA product.

Verdere afhandeling vindt tussen de leverancier/distributeur en AXA plaats.