AXA Project Security

Sinds september 2015 is AXA onderdeel van Allegion. Hierdoor hebben wij toegang tot meer dan 25 toonaangevende merknamen zoals Briton, Cisa, Normbau en SimonsVoss.

Assortiment

Dankzij hun continue focus op productontwikkeling bieden de diverse merken wereldwijd een breed scala aan innovatieve toegangs- en beveiligingsoplossingen. Vanzelfsprekend voldoen deze oplossingen aan de meest actuele normen en eisen gesteld aan woningen, kantoorcomplexen, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen. Ons assortiment bestaat naast de bekende AXA producten uit projectsloten, projectbeslag, projectcilinders, deurdrangers, projectscharnieren, toegangscontrole systemen en anti-paniekopeners.

Wat bieden wij

Naast het aanbieden van innovatieve oplossingen voor ramen en deuren van eerdergenoemde merken, bieden wij een uniek dienstenpakket aan. Wij hebben een team van projectadviseurs en bestekschrijvers die volledig thuis zijn in de utiliteitsbouw. Daarnaast hebben ze kennis van de nieuwste technieken, actuele wet- en regelgeving en veiligheidsrichtlijnen. Ze schrijven adviezen, bestekken en werken sluitplannen uit. Het team kan u informeren, adviseren en ondersteunen waar en wanneer u dat wenst. 

Distributie

De distributie van onze producten loopt via de ijzervakwarenhandel. Dit kan op 2 manieren. Als wij met onze producten in een bestek staan zullen wij de offerte aanvraag doen bij onze handelspartners. Als de project afdeling van een ijzerwarenvakhandel een project heeft kunnen zij bij ons terecht. Wij denken dan graag mee vanaf de start van het project. Daar zijn we partner voor.

1 aanspreekpunt

Door het aanbieden van zo’n breed en diep assortiment kunnen alle producten bij één partij besteld worden. Hierdoor is er één aanspreekpunt bij de uitvoering, het onderhoud en de garantie. Dit voorkomt faalkosten tijdens de realisatiefase. Zijn de producten op elkaar afgestemd en blijft het hang- en sluitwerk langdurig goed functioneren. En mocht er dan onverhoopt een probleem zijn, dan hoeven de diverse partijen niet naar elkaar te wijzen, maar vangen wij het professioneel op en nemen onze verantwoordelijkheid.

Website Project Security

Om het unieke dienstenpakket dat wij aanbieden goed naar voren te brengen, hebben wij een aparte website gelanceerd voor AXA Project Security. Aangezien ieder vakgebied zijn eigen behoeftes heeft hebben wij hiervoor diverse partner programma’s ontwikkeld. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat vergaande samenwerking en kennisdeling meerwaarde creëert. Naast de partner programma's kunt u op de website ook onze ProjectSpecs met alle producten die wij aanbieden downloaden. Er zijn vele mogelijkheden en uiteraard staan wij klaar om samen tot de beste product keuze te komen. 

Neem een kijkje en zie wat wij u te bieden hebben www.axaprojectsecurity.com

ProjectSpecs

Naast een nieuwe website hebben wij een zeer uitgebreide catalogus ontwikkeld. Hierin staan alle productencategorieën die wij de projectenmarkt kunnen bieden. Ook vindt u hier meer informatie over de meest relevante NEN en NEN-EN normen waar producten aan moeten voldoen. Er zijn vele mogelijkheden en uiteraard staan wij klaar om samen tot de beste productkeuze te komen.

Download de ProjectSpecs hier