Renoveren doe je zo!

Ben je bezig met een verfklus, renovatie of klein onderhoud aan jouw (houten) raamkozijn? Denk dan ook aan het vervangen van je oude raambeslag, zodat je je ramen weer soepel kunt openen en afsluiten. Een nuttige investering met een grote impact op de veiligheid én uitstraling van je woning!

Kies voor SKG-goedgekeurde producten!

Als je je oude raambeslag vervangt, kies dan voor SKG-goedgekeurde raamproducten. Zeker op plekken (bijv. benedenverdieping) waar het raam van buitenaf makkelijk toegankelijk is. Hiermee kun je jouw ramen niet alleen goed afsluiten, maar ze zijn ook nog eens extra inbraakwerend (in gesloten stand). Je herkent deze producten aan het SKG-logo en het aantal sterren hierop!

Bekijk veiligheidsraamsluitingen!

Oplossing voor elke (raam)renovatieklus

Goed hang- en sluitwerk voor je ramen (en deuren) draagt bij aan natuurlijke ventilatie en dus een gezond binnenklimaat, maar ook betere veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan (veiligheids)raamsluitingen, combi-uitzetters, telescopische raamuitzetters voor verschillende raamtoepassingen of een kierstandhouder voor juist je achterdeur!

Bekijk tele-uitzetters!

Ventileren in stijl met AXA

Het belang van goed ventileren in je woning is niet iets van deze tijd, maar al jarenlang een begrip. Dit doe je het liefst veilig en verantwoord: dus alleen de ramen open als er iemand thuis is. AXA heeft raamsluitingen en uitzetters in diverse kleuren die matchen met jouw raamkozijn!

Bekijk raamsluitingen!

Wist je dat?

Fijnstof zorgt voor luchtvervuiling en ontstaat in de woning bij alledaagse bezigheden, zonder dat je dit door hebt. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld strijken, koken of het opsteken van een kaarsje. Zet daarom zoveel mogelijk de ramen open voor extra toevoer van frisse lucht. Vergeet ze ook niet weer dicht én op slot te doen als je van huis gaat, dat is wel zo veilig!

Voor naar buitendraaiende draairamen

Liever een andere kleur of uitvoering?

Bekijk alle raamsluitingen!

Bekijk alle tele-uitzetters!

Heb je een bovenlicht, klep- of uitzetraam?

Kies dan bijvoorbeeld voor de op afstand bedienbare AXA Remote 2.0, de vertrouwde AXAflex uitzetters of de afsluitbare variant hiervan: AXAflex Security.

Bekijk raamuitzetters!

Voor bovenlichten, klep- of uitzetramen

Liever een andere kleur of uitvoering?

Bekijk alle AXA Remote's!

Bekijk alle combi-uitzetters!

De achterdeur veilig op een kiertje zetten?

Dit kan met de kierstandhouder voor links of rechts naar buitendraaiende achterdeuren. Handig om fijnstof (luchtvervuiling) tegen te gaan, na het koken of het opsteken van een kaarsje!

Bekijk kierstandhouders!

Voor achterdeuren

Bekijk alle kierstandhouders!

Hulp nodig? Bekjk hieronder welke opties er per situatie mogelijk zijn!

Kom je er niet uit?

Onze specialisten denken graag mee en komen in contact met jou om te kijken naar een geschikte oplossing voor je ramen of om simpelweg jouw vragen te beantwoorden. Dit kan door ons een mailtje te sturen of op werkdagen (ma t/m vrij) te bellen naar 0318 - 536 111!

Stuur ons een mail!