Verhuisd én zeker zijn dat alleen jij de sleutel hebt?

Als je de nieuwe eigenaar van een woning wordt, raden wij je aan om meteen jouw cilinders te vervangen. Waarom? Simpelweg, om zeker te zijn dat jij als enige de sleutel tot je nieuwe woning hebt!

Bekijk assortiment cilinders!

Slechts één op vijf vervangt de sloten na een verhuizing!

Uit onderzoek van AXA en funda blijkt dat meerdere huissleutels vaak in omloop zijn: de huissleutel wordt veel gedeeld met ouders, uitwonende kinderen of met de buren.

Ik wil mijn cilinders vervangen!

Dubbele verlengde cilinders

Naast de standaardmaat (30-30) voor de dubbele cilinders, komt ook het geregeld voor dat je een afwijkende maat cilinder in de voor- of achterdeur hebt. Vanwege bijvoorbeeld de deurdikte en/of in combinatie met je deurbeslag. Ook deze cilinder kun je aan beide kanten bedienen met een sleutel.

Bekijk verlengde cilinders!

Welke cilinder heb ik nodig?

Welk type cillinder je nodig hebt, hangt af van jouw woonsituatie en de lengte van je huidige cilinders. Over het algemeen komt een standaard dubbele cilinder in de voor- of achterdeur het vaakst voor, bijvoorbeeld in de maatvoering 30-30 mm. Dit type cilinder kun je aan beide kanten bedienen met een sleutel.

Bekijk dubbele cilinders!

Halve cilinder

Een enkele of halve cilinder is geschikt voor bijvoorbeeld een garagedeur, schuifpui, rolluik of kasten. Gebruikelijk hierbij is dat je deze deuren alleen vanaf de buitenzijde bedient. Dit type cilinder is daarom aan één kant te bedienen met een sleutel.

Bekijk enkele cilinders!

Knopcilinders

Een knopcilinder is een prima alternatief voor de dubbele cilinder en komt doorgaans voor bij voor- of achterdeuren. Met dit type cilinder kun je een deur aan de binnenzijde sneller afsluiten en ontgrendelen. LET OP: gebruik een knopcilinder alleen in een deur zonder glas, omdat deze situatie direct zorgt voor een verhoogd inbraakrisico!

Bekijk knopcilinders!

1 sleutel voor al jouw deuren?

Heb je afwijkende of verschillende cilindermaten en wil je alle buitendeuren met 1 sleutel bedienen? Dan kun je eenvoudig gelijksluitende cilinders op maat bestellen via onze cilinder- en sleutelservice.

Ik wil 1 sleutel voor al mijn deuren!

Een cilinder opmeten én vervangen is zo gepiept!

Voor het opmeten van je huidige cilinders zijn er 2 methodes: het opmeten van de deurdikte en -beslag of het apart opmeten van de cilinder door deze uit de deur te halen. En het vervangen van de cilinder is eenvoudiger dan je denkt. Zie onderstaande video hoe je dit aanpakt!

Wil je dit liever rustig teruglezen? Raadpleeg dan het stappenplan onder de video!

Stappenplan vervangen cilindersloten

Kom je er niet uit?

Onze cilinderspecialisten denken graag met je mee. Stuur ons een mailtje of bel op werkdagen (ma t/m vrij) naar 0318-536-111 (keuzemenu 1).

Stuur mail!