AXA Plus: de ruimste keuze voor jouw project

Bekijk Plus-assortiment!

Met AXA Plus Veiligheidsbeslag houd je niet alleen inbrekers buiten de deur, je hebt ook echt iets te kiezen. Want achter ons veiligheidsbeslag gaat niet alleen een mooi staaltje technisch vernuft schuil, maar er is ook een AXA Plus product voor elke deur, elke toepassing en elke persoonlijke voorkeur.

Zakelijke klanten opgelet: Heb je vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met onze Customer Service afdeling.

Neem contact op!

Jouw project, jouw keuzes!

Zoveel deuren, zoveel toepassingen, zoveel stijlen. Gelukkig heb je met AXA Plus veel om uit te kiezen. Zo hebben we alleen al acht verschillende soorten deurkrukken in het AXA Plus assortiment. En met zowel brede en smalle, korte en lange uitvoeringen is er AXA Plus deurbeslag voor vrijwel elke deurdikte, -soort en montageruimte.

Eindeloze combinaties

We maken ons oersterke veiligheidsbeslag voor verschillende deurdiktes en in uiteenlopende breedtes, lengtes, uitvoeringen en afwerkingen. Alle AXA Plus producten van schilden, krukken en rozetten tot briefplaten zijn los verkrijgbaar en te combineren: je kiest alleen dát, wat je echt nodig hebt, in een stijl die past bij jouw project.

Gemaakt voor het leven

Ons deurbeslag kan wel tegen een stootje en is gemaakt voor alledaags gebruik!

Meervoudige bescherming

Dat begint al met ons beproefde kerntrekbeveiligingssysteem, met gepatenteerd zelfstellend veersysteem en een sterke stalen constructie, die voorkomt dat de cilinder van je deur geforceerd of zelfs in zijn geheel uit de deur getrokken wordt. Zo houd je inbrekers op veilige afstand!

Opnieuw plamuren en overschilderen is niet nodig!

Ook water en tocht maken geen kans bij AXA Plus, want alle veiligheidsbeslagen en schilden leveren we met een door ons gepatenteerde seal: een slimme beschermende neopreen laag. Die voorkomt niet alleen (houtrot-)schade door weersinvloeden, ook kun je je beslag later veilig demonteren zonder dat de verflaag meteen meekomt.

Je kiest alleen dat, wat je echt nodig hebt!

AXA Plus Veiligheidsbeslag is verkrijgbaar in 3 series: Curve, Oval en Edge.

Materiaal en afwerking

Alle AXA Plus deurbeslag wordt in onze eigen productiefaciliteiten vervaardigd van geanodiseerd aluminium. Dit materiaal is behalve oersterk ook nog kleurvast en corrosiewerend. De Oval en Edge series zijn standaard uitgevoerd in glad gepolijst aluminium, model Curve is er in geslepen aluminium én - in een iets beperktere collectie - in zwart geslepen geanodiseerd aluminium

Bekijk producten

Bekijk via onderstaande knoppen het AXA Plus-assortiment (per serie en product).

Meer informatie?

AXA Plus veiligheidsbeslag is verkrijgbaar bij jouw ijzerwarenvakhandel. Wil je aanvullende informatie over de Pluslijn? Bekijk dan de speciaal hiervoor bestemde brochure of neem contact op met Customer Service via 0318 - 536 111.

Download brochure!

Brochure: complete sets veiligheidsbeslag

Naast de standaard brochure voor het Plusassortiment, hebben we ook een aparte brochure met onze complete sets aan veiligheidsbeslag, voorzien van artikelnummers.

Download brochure!