Combineer functie en stijl met de AXA deurgrepen!

Heb je liever een praktische oplossing, of een stijlvol statement om je deuren mee te openen? Vergeet keuzestress, want met de deurgrepen van AXA bereik je beide.

Bekijk assortiment deurgrepen!

Dat is mooi binnenkomen!

Onze collectie bestaat namelijk uit fraai vormgegeven deurgrepen, waarmee je vrijwel iedere deursoort vanaf elke gewenste hoogte soepel opent. Van draai- en klap- tot schuifdeur, voor binnen- en zelfs voor buitendeuren.

Ontworpen voor jou!

Elegant, eigentijds, speels of strak, met onze vier verschillende deurgreepmodellen valt er veel te kiezen. De deurgrepen zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. De uitvoeringen Montreal en Amsterdam deurgrepen zijn er bovendien in verschillende lengtes.

Bekijk brochure!

Aandacht voor materiaal en afwerking

AXA deurgrepen zijn gemaakt van geslepen aluminium. Daar hebben we bewust voor gekozen: anders dan bijvoorbeeld RVS, is aluminium goed bestand tegen externe factoren, zoals neerslag. En zullen vingerafdrukken niet zichtbaar blijven op de greep.

Montage: blind, door en door of dubbelzijdig

Alle AXA deurgrepen kunnen enkelzijdig aan de binnen- of buitenkant worden gemonteerd (blinde montage) of dubbelzijdig.

Bekijk montagehandleiding!

Assortiment AXA deurgrepen

Momenteel bieden wij enkel de rechte uitvoeringen uit de Montreal en Amsterdam serie aan, in zowel geslepen aluminium (F1) als in zwart geslepen aluminium (F8).


Artikelnummers deurgrepen

Diverse afwerkingen mogelijk!

Onze modellen zijn standaard leverbaar in F1 geslepen en in F8 zwart geslepen. Liever een andere afwerking? Op aanvraag leveren we onze deurgrepen ook onder meer in de kleuren: Goud (F4), Inox (F6) en Titanium (F9).

Neem contact op!