ESG-strategie – Milieu – Sociaal – Bestuur

Al meer dan 115 jaar is AXA er trots op deel uit te maken van de fietsindustrie. We helpen mensen de middelen voor gezond en duurzaam vervoer en recreatie te beschermen - en we streven ernaar om dit voort te zetten voor toekomstige generaties. We streven ernaar om te beschermen wat ons nog meer dierbaar is; de mensen die onze producten gebruiken, onze werknemers, onze lokale gemeenschappen en de omgeving waarin we leven.

AXA bestaat uit een grote familie van merken onder de paraplu van Allegion. Allegion zet zich in voor een ambitieuze ESG-strategie – Milieu – Sociaal – Bestuur; een leidende basis waarop onze duurzaamheidsstrategie is gebouwd. Onze ESG-toezeggingen zijn essentieel voor de manier waarop de Allegion-familie mensen veilig houdt, waar ze wonen, werken en bezoeken.

Ons bedrijf zet zich in om de milieu-impact van onze processen te verminderen, met de nadruk op energie-efficiëntie en de overgang naar duurzame energie; het verminderen van afval naar stortplaatsen en het gebruik van kunststoffen voor eenmalig gebruik waar mogelijk.

Allegion en AXA zijn Equal Opportunity Employers, die mensen met verschillende opleidingsniveaus, leeftijden, genderidentiteit en culturele achtergrond een veilige, gezonde en uitdagende werkomgeving bieden die past bij hun persoonlijke capaciteiten en ambities.

Wij geloven dat ondoorzichtig en proactief bestuur geworteld is in onze kernwaarden. Meer gedetailleerde informatie over onze kernwaarden, ambities, doelen en duurzame reis is te vinden op de Allegion-website: www.allegion.com/ESG