Zorgeloos genieten van de zomer!

Laat je woning ook deze zomer weer veilig achter. Of je nu in Nederland vakantie viert, een paar daagjes eropuit trekt of misschien toch wel in het buitenland vertoeft. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk, zodat je ook weer met een gerust gevoel thuiskomt. Alles ingepakt én op slot? Check!

Zorg voor goed hang- en sluitwerk in en rondom je woning!

Het liefst voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG-keurmerk. Hiermee kies je voor goedgekeurde sloten die niet alleen extra inbraakwerend zijn. Inbrekers herkennen deze sloten namelijk ook van een afstand, waardoor ze zich wel twee keer bedenken voordat ze bij jou toeslaan!

Ga je op vakantie?

Voordat je met vakantie gaat, is het handig om nog even je huidige hang- en sluitwerk in en rondom jouw woning te controleren.

Zorg in ieder geval ervoor dat je minimaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging op je voor- of achterdeur hebt zitten. Hiermee is je deur zichtbaar beveiligd tegen kerntrekken of cilindertrekken (bekijk video).

Bekijk assortiment veiligheidsbeslag

Zo doe je dat!

TIP: voor maximaal inbraakwerendheid van je deur adviseren we naast veiligheidsbeslag, ook een SKG-goedgekeurd veiligheidsdeurslot- en cilinder te plaatsen. 


Laatste checks voor het zover is!

Onze aanbevelingen

Hang- en sluitwerk in orde?

Vraag de gratis AXA-raamsticker aan en laat zien dat je woning beveiligd is!

Raamsticker aanvragen

Bedankt voor je aanvraag van de AXA-raamsticker. Je ontvangt zometeen per mail een bevestiging!

Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend om de raamstickers op te sturen.

Vul onderstaand formulier in om kosteloos jouw AXA-raamstickers aan te vragen. 

Wegens technische problemen is het formulier niet verzonden. Probeer het later nog eens.