AXA design raamsluitingen voor uw gehele woning

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
Het AXA raamsluitingen assortiment wordt uitgebreid met de 3327 en 3329 raamsluitingen. Het gepatenteerde verbeterde ontwerp zorgt ervoor dat de sluiting een strakker design heeft, een sterkere constructie heeft, makkelijker te bedienen en sneller te monteren is.

Design
Door het neutrale en rustige design past de raamsluiting in verschillende interieurstijlen. Dankzij de strakke afdekkap zijn de schroeven niet meer zichtbaar.

Montagegemak
De montagetijd wordt met maar liefst 25% terug gedrongen, doordat er minder montageonderdelen zijn. Zo zijn er 2 schroeven minder nodig en hoeft er geen onderlegplaat meer gebruikt te worden.

Veiligheid
De raamsluiting is zeer veilig en weerstaat de meest actuele inbraakmethodes. De kooiconstructie van het slothuis en de extra versterkte sluitkom zorgen voor een nog stijver geheel. Het product voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Gebruiksgemak
Door de verbeterde bedieningsruimte is er meer vrijheid voor de vingers bij het bedienen. Tevens is de bedieningskracht aangepakt, waardoor de kruk een stuk lichter te bedienen is.

Download hier de brochure

Hier vindt u alle 3327 & 3329 raamlsuitingen

Meerdere kleuren

Ook zijn raamsluitingen in verschillende kleuren verkrijgbaar. De raamsluitingen zijn er in aluminium F1, wit gelakte versie en een volledig zwart aluminium geanodiseerde F8 versie beschikbaar. Kies de kleur die het best past bij de kozijnkleur.

Meer informatie over de raamslutingen van AXA ontvangen?

Informatie aanvraag versturen
Wegens technische problemen is het formulier niet verzonden. Probeer het later nog eens.

Geachte heer/mevrouw {naam},

Bedankt voor uw aanvraag, wij zullen de gevraagde informatie binnen 2 werkdagen versturen.

Team AXA Home Security