AXA Premium project binnendeurbeslag

Duurzaam en flexibel!

Met het AXA Premium project binnendeurbeslag introduceert AXA haar toplijn voor projecten: een compleet assortiment dat in lijn is met het veelgeprezen AXA Premium Veiligheidsbeslag.

De ene deur is de andere niet. Er zitten verschillen in type, materiaal, locatie en gebruik. In het AXA Premium project binnendeurbeslag assortiment zijn daarom krukmodellen in verschillende uitvoeringen opgenomen alsmede schilden voor diverse toepassingen. Alles is onderling uitwisselbaar, waardoor er vele combinaties mogelijk zijn.

BREED ASSORTIMENT

- 4 krukken: Blok, Arrow, L en U

- 1 vast knop

- 3 type schilden: PC, WC en SL

- 2 PC maten: 55 en 72

SLIMME VOORRAAD

De krukken en schilden worden apart verpakt waardoor er geen volledig samengestelde sets op voorraad liggen. Dit levert 2 grote voordelen op. Ten eerste is alles
onderling uitwisselbaar, waardoor er vele combinaties mogelijk zijn! Ten tweede is dit interessant omdat er geen sets besteld hoeven te worden, maar losse onderdelen. Hierdoor is het aantal voorraadposities beperkt.

SNELLE MONTAGE DANKZIJ AXA FAST-CLICK

Het beslag is voorzien van het unieke gepatenteerde AXA Fast-Click systeem. Dit houdt in dat, nadat het schild op de deur is gemonteerd de kruk er eenvoudig op vast geklikt kan worden zonder gereedschap. Dit scheelt enorm in de montagetijd.

SLIM ONTWERP

De krukken zijn uitgerust met een speciale krukveer. Deze krukveer ondersteunt uw slot waardoor de levensduur van het slot wordt verlengd en de kruk niet gaat doorhangen.

Download de brochure hier voor de volledige informatie