AXA Oyster: raamsluiting en kierstandhouder ineen

AXA brengt als eerste een product op de markt dat een raamsluiting en kierstandhouder ineen is!

De AXA Oyster® combineert de functie van de raamsluiting en uitzetter voor naar buiten draaiende ramen. De AXA Oyster® is niet alleen een raamsluiting, maar dankzij de ingebouwde, comfortabele kierstandfunctie, kan er veilig in 2 standen geventileerd worden. Het gepatenteerde ontwerp is geheel uitgevoerd in massief RVS en heeft een sterke constructie, waardoor het voldoet aan alle actuele veiligheidseisen.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen!

De AXA Oyster is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: voor links- of rechts naar buitendraaiende draairamen.

TIP: check goed van tevoren welke (DIN)draairichting jij nodig hebt! 


Design

In plaats van 2 raamsluitingen en een Habilis raamuitzetter hoeft er nog maar 1 product op het raam gemonteerd te worden. Dit scheelt aanzienlijk in het aantal zichtbare elementen op het raam en de montagetijd.

Eenvoudige bediening AXA Oyster

Door bovenop de hendel te drukken, gaat de sluiting open en klikt automatisch in de beveiligde kierstand. Hierna kan er uit 2 ventilatiestanden gekozen worden: medium of de rammelvrije of stille ventilatiestand. Dit komt weer ten goede voor optimale nachtrust.

Volledig openen

Om het raam in zijn geheel te openen, moet de hendel volledig naar beneden gedrukt worden en aan de bovenkant uit de sluiting gekanteld worden.

Kinderbeveiliging

Dankzij de kinderbeveiliging kunnen kinderen niet zelfstandig het raam openen. De AXA Oyster® is zeer veilig en weerstaat de meest actuele inbraakmethodes. Als het raam gesloten is voldoet het aan de eisen conform het SKG** keurmerk. In de twee beveiligde ventilatiestanden voldoet het product aan SKG ✓ keurmerk en is als enige Lock-Jockey proof (niet manipuleerbaar van buitenaf).

null

Meer informatie

De AXA Oyster is verkrijgbaar bij uw lokale bouwmarkt of ijzerwarenvakhandel.

Wilt u aanvullende informatie over dit product? Bekijk dan de speciaal hiervoor bestemde brochure of neem contact op met Customer Service via 0318 - 536 111.

Download brochure