Ventileer veilig met de Barrièrestang

Een bovenlicht (klein raam boven uw deur of raam) biedt uitstekende ventilatie in uw woning, maar hoe doet u dit veilig? Inbrekers kunnen namelijk ook via ramen toegang verlenen tot de woning.

Door een barrièrestang van AXA te plaatsen kiest u voor zichtbare bescherming in uw woning. De doorkruipruimte wordt bij het raam dankzij dit product verkleind tot maximaal 15 cm, waardoor de inbreker niet naar binnen kan dringen en u veilig kunt blijven ventileren.

Voor iedere raam

Voor ieder raam AXA biedt een compleet, overzichtelijk en volledig dekkend assortiment barrièrestangen. De stangen zijn verkrijgbaar in de kleuren RVS en wit. Ook kunt u de stangen eenvoudig inkorten tot de gewenste lengte.

U kunt kiezen voor montage op- of tussen de kozijnstijlen.

Eenvoudige montage

De barrièrestangen van AXA zijn eenvoudig en snel te monteren. Bij het type V1 heeft u zelfs geen schroeven nodig om de stang in het kozijn te bevestigen. Bij het type V2 gebruikt u de meegeleverde schroeven om de stang op het kozijn te monteren. De V3 types zijn universeel toepasbaar en uitschuifbaar. Hierdoor hoeft u niet te zagen.

Voordelen van de AXA Barrièrestang

  • Natuurlijke ventilatie voor een gezond binnenmilieu
  • AXA barrièrestangen voldoen aan SKG** en Politie Keurmerk Veilig Wonen
  • Zichtbare bescherming op afstand
  • Verkleining van doorkruipruimte tot maximaal 15 cm.
  • Verkrijgbaar in RVS of witte uitvoering
  • Eenvoudig in te korten tot gewenste lengte
  • Montage mogelijk op- of tussen de kozijnstijlen

Veiligheid staat voorop

De AXA barrièrestang is een uiterst veilig product. De veiligheid van dit product is getest door SKG weerstaat de meest actuele inbraakmethodes. Alle producten voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

null

Meer informatie?

De AXA Barrierestangen zijn verkrijgbaar bij uw lokale bouwmarkt of ijzerwarenvakhandel.

Wilt u aanvullende informatie over dit product? Bekijk dan de speciaal hiervoor bestemde brochure of neem contact op met Customer Service via 0318 - 536 111.


Download brochure