Nieuw! AXA Compactline

Onze nieuwe verlichtingslijn kan het beste omschreven worden als klein en fel. In het assortiment hebben we 2 dynamo/E-bike types en 3 USB oplaadbare modellen. Alle voorlampen zijn uitgerust met onze nieuwe dubbele lens technologie. Hierdoor zijn ze nog compacter met behoud van een hoge lux opbrengst.

Compactline dynamo

De range bestaat uit 2 dynamo versies. Een felle 20 lux versie en een krachtige 35 lux versie. Beide modellen zijn verkrijgbaar in diverse variaties aangedreven door een dynamo of rechtstreekst door een 6-12 volt E-bike batterij. De 35 lux versie zal ook in een steady auto versie komen, die automatisch aangaat als het donker wordt en 4 minuten blijft branden als je stopt bij bijvoorbeeld het verkeerslicht.

Compactline USB oplaadbaar

De USB oplaadbare verlichting is er in een 20 en 35 lux versie. Deze compacte en sportieve verlichting hebben hetzelfde ontwerp als de dynamo variant. Dit houdt in dat ze klein zijn met een ronde lens en goed zichtbaar zijn van de zijkant.

De 20 lux variant heeft 2 standen die het mogelijk maakt te wisselen tussen 10 en 20 lux lichtopbrengst. De batterij heeft een levensduur van 12 uur. De 35 lux variant heeft ook 2 standen waarmee je wisselt tussen 10 en 35 lux. De batterij heeft een levensduur van maar liefst 15 uur!

USB achterlicht

Om de set compleet te maken is er ook een zeer klein achterlicht beschikbaar. Het achterlicht heeft 1 LED en heeft een batterijduur van 10 uur. Hij past makkelijk om de stang van je zadel en je wordt gezien vanaf 300 meter.

De AXA Compactline serie vanaf september beschikbaar.