Verlichtingscampagne

Download de campagne items hier

Start verlichtingscampagne

27 oktober is de wintertijd ingegaan en dat betekent dat het weer vroeg donker is. Met de campagne: Word gezien, fiets verlicht willen we goede fietsverlichting onder de aandacht brengen. Zichtbaarheid en goed zicht in het verkeer zijn van wezenlijk belang voor de veiligheid van een fietser.

Actie

AXA heeft een breed scala aan verlichtingsproducten en in deze campagne promoten wij de AXA Compactline. De compacte en sportieve verlichting is USB-oplaadbaar en is op vrijwel iedere fiets te plaatsen door de flexibele, rubberen bevestigingsband en kan tegen een stootje. De voorlamp is zo fel dat een fietser al vanaf 2500 meter gezien wordt. Het kleine achterlicht maakt de set compleet.

Promotiemateriaal

Om deze actie goed te kunnen communiceren kunt u hieronder het gratis promotiepakket bestellen, deze set bestaat uit een statische raamsticker (laat geen lijmresten achter) en een A5 kaart die in het schap gehangen of op de toonbank gezet kan worden.

{{ t('Enlarge') }}
{{ t('Enlarge') }}

Ons online promotiemateriaal

We helpen u graag met de ondersteuning van de verlichtingscampagne. Wij hebben het campagne beeld met de tekst: Word gezien, fiets verlicht voor u klaarstaan in diverse formaten voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram. 

Daarnaast download u gelijk de productvideo van de AXA Compactline, de productafbeeldingen en nog veel meer.

Online pakket
Beelden voor socialmedia, consumenten tekst en AXA Compactline afbeeldingen en omschrijving