2e slot campagne

Download de campagne afbeeldingen hier

Start 2e slot actie

De fiets wordt steeds meer voor woon-werk verkeer gebruikt en gestald op diefstal gevoelige plaatsen. De meeste mensen zetten hun fiets op slot met het ringslot dat standaard op de fiets gemonteerd is. Het belang van een 2e slot wordt nogal eens onderschat. Maar het open breken van 2 sloten met aparte cilinders kost veel tijd en hierdoor zullen fietsendieven deze fietsen laten staan. Daarnaast is het ook belangrijk om de fiets aan een paal of hek vast te zetten en dat kan perfect met een 2e slot.

Actie 2019

De laatste 3 jaar is AXA een campagne gestart om de fietsbezitter het belang van een 2e slot te laten inzien. Deze campagnes zijn zeer succesvol geweest. Ook dit voorjaar gaan we weer van start met de 2e slot campagne. We hebben een zeer scherp aanbod voor de AXA Cherto. De Cherto is een hoogwaardige ketting die speciaal ontwikkeld is voor als je je fiets langdurig parkeert. De ketting heeft Safety level 14 en een ART 2 sterren keurmerk. Met een lengte van 95 cm is hij uitermate geschikt om je fiets aan de vaste wereld te bevestigen en dus is ideaal om als 2e slot te gebruiken!

Promotie materiaal

Om deze waanzinnige aanbieding goed te kunnen communiceren op de winkelvloer hebben we raamstickers en een promotie kaart gemaakt om extra aandacht te trekken in het schap. Dus ga voor die extra omzet, check je voorraad en bestel het gratis promotiepakket snel bij de landelijke groothandel want op = op!


{{ t('Enlarge') }}
{{ t('Enlarge') }}
{{ t('Enlarge') }}
{{ t('Enlarge') }}

Ons promotiemateriaal

We helpen u ook graag bij de online verkoop van een 2e slot. We hebben het campagne beeld in diverse formaten klaar staan voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Om het makkelijk te maken hebben we ook teksten over de 2e slot campagne gemaakt die u op uw eigen kanalen en voor nieuwsbrieven kan gebruiken. En als laatste staan ook de afbeelding en productomschrijving van de AXA Cherto voor u klaar.

Online pakket
Beelden voor social media, consumenten tekst en AXA Cherto afbeeldingen en omschrijving